De Design yoga mat, hot and happening

Design yoga mat

Dat de standaard yogamat in ontwikkeling is, is al jaren bekend maar nu worden de prachtige design yogamatten ook hot and happening. Design yogamatten zijn er voor zowel de beginnende als de gevorderde yogi’s en hebben een dikte van 3 mm tot 5 mm. Het is een geweldig sieraad in je yoga ruimte of mee naar de yoga studio of waar dan ook.

Design yogamat voor stijl en elegantie

Een yoga mat met patroon geeft stijl en vooral een goed gevoel. Een yogamat is niet alleen geschikt voor yoga, ook andere grond- en buikspier oefeningen kunnen op een yogamat worden uitgevoerd. Zelf heb ik de yoga aangeschaft voor gymnastiek oefeningen en natuurlijk een mat met design.yogamatten

Flower of Life als symbool

De betoverende Flower of Life uit de spirituele traditie is voor mij het symbool. De krachtige energieën harmoniseren en beschermen. Mijn matje heeft een dikte van 4 mm, dat vind ik prettig omdat een dikkere mat mij uit balans kan brengen. Ik ben namelijk niet zo stabiel op een been.

Dus op zoek naar een nieuwe yogamat, laat je licht eens schijnen over een design mat. Want naast alle eigenschappen als dichtheid, grip en anti-slip is uitstraling toch ook belangrijk.

Blog tekst: Gea Klein-Hamming

Comments are closed.